Iklan

Iklan
» » » WOW! Lepas Makan Boleh Pegang Payudara Percuma

Restoran Tawar Buah Dada Untuk Dipegang?

Mungkin sebelum ini kita biasa dengar mengenai restoran-restoran di negara China yang cuba memikat pelanggan dengan mengupah pelayan-pelayan yang seksi dan separa bogel untuk melariskan perniagaan mereka.Namun yang terkini di negara tembok besar itu, para pengusaha restoran dikatakan turut menyediakan perkhidmatan lebih ‘extra’ kepada para pelanggannya dengan menawarkan buah dada gadis-gadis cantik jelita untuk dipegang!

Sebuah blog,  mendakwa eksploitasi terhadap golongan wanita itu mendapat sambutan hangat di restoran yang menyediakan perkhidmatan tersebut.

“Wah..ada juga ya restoran yang menawarkan khidmat seperti ini di negara mereka ni…patut la ramai je pengunjung dia…rupanya ada sesuatu yang special kat sana iaitu pelanggan di benarkan untuk meraba dan memegang payudara pelayan di restoran tersebet…jom saksikan…cekidottt…,” 

kata pemilik blog yang teruja dengan gambar-gambar hangat di restoran berkenaan.

Berikut adalah beberapa keping gambar yang dimaksudkan oleh pemilik blog tersebut;

About Admin

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply